Logo eilanden-nieuws.nl
Foto: Adri van der Laan

XSARUS op nummer 2 in lijst beste e-commerce bureaus van Nederland

MIDDELHARNIS - Een klein feestje afgelopen vrijdagochtend bij XSARUS. Rond een uur of 9.00 's morgens werd bekend dat het e-commerce bureau op nummer 2 staat in de lijst van beste e-commerce bureaus van Nederland. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door het belangrijkste Nederlandse online business tijdschrift Emerce. Dit jaar kwam de lijst voor de 13e keer uit. Vorig jaar betrad XSARUS de lijst op de derde plaats. Dit jaar dus een plaats hoger.

Paul Kieviet, CEO XSARUS: "We zijn ontzettend blij met deze notering. Het bevestigt onze toppositie in de markt en die is dit jaar opnieuw gestegen. Een erg mooi resultaat."

Beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar. Overigens heet de lijst 'Emerce 100', maar bestaat deze allang niet meer uit slechts honderd bedrijven. Dit jaar zijn maar liefst 630 vermeldingen opgenomen. Het toont maar weer aan dat de e-businessmarkt groeiend is. Een vermelding in de lijst komt overigens niet zomaar tot stand: er is een minimale respons per bedrijf – en dus naamsbekendheid – voor nodig om überhaupt in de lijst opgenomen te kunnen worden. Hierdoor is een vermelding in de lijst al een prestatie op zich.

Paul: "Dat maakt onze nummer 2 positie nog waardevoller. Het is erg mooi om te zien dat wij als Flakkees bedrijf zo'n landelijke naamsbekendheid hebben opgebouwd in onze branche. Dat we daarnaast door onze klanten en businesspartners zo hoog gewaardeerd worden, is iets waar we erg blij mee zijn."

Dat XSARUS hard aan de weg timmert is wel duidelijk. Inmiddels is het e-commerce bureau aan De Hofjes in Middelharnis gegroeid naar 70 medewerkers en verwacht XSARUS ook dit jaar, zoals voorgaande jaren, te groeien met zo'n 10 tot 15 medewerkers. Dat zijn niet enkel de puur technische functies. Projectmanagers, Implementatie Consultants en sinds kort ook trainees zijn bij XSARUS van harte welkom. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Raadpleeg dan zeker www.werkenbijxsarus.nl voor alle openstaande vacatures.

Reageer als eerste
Meer berichten