Logo eilanden-nieuws.nl
Foto: Adri van der Laan

Kleuters kamperen op vakantiepark 'Toppershoedje'

DIRKSLAND - In de gele en oranje groep van de Prins Mauritsschool in Dirksland wordt er over het thema: 'Op reis op Goeree-Overflakkee' gewerkt.

Dit keer mochten ze ook echt op reis! Dinsdag 29 mei waren ze welkom op vakantiepark 'Toppershoedje' in Ouddorp. Met tassen en tenten gingen ze op reis alsof ze écht op vakantie gingen.
Wat was het gezellig op het park! Ze werden hartelijk welkom geheten bij de receptie. Daar werd verteld hoe dat nu eigenlijk allemaal moet als je op vakantie gaat. Ze kregen een veldje aangewezen om de tentjes op te zetten en ze mochten springen op de grote airtrampoline. Toen was het nog niet klaar. Er kwamen een meneer en een mevrouw van het animatieteam, die met ons gingen schatgraven. Ze kregen er met het hele mooie weer dorst van. Tja, daar heb je het terras voor…
Ook daar werden de groepen gastvrij ontvangen en werden ze verwend met drinken en snoep! Maar ze wilden nog wel meer zien wat er te doen was op een camping. Ze hebben ontdekt dat er nog meer huisjes, tenten, campers en caravans stonden. Ook kan je er je eigen vaat afwassen en kan je douchen op een camping. Wat hebben ze veel gezien! En zo'n vakantiepark vlakbij het strand, dat nodigt wel heel erg uit! Ze hebben ontzettend veel geleerd en genoten van deze dag met zoveel vriendelijke mensen op het vakantiepark!

Reageer als eerste
Meer berichten