Logo eilanden-nieuws.nl
Foto: Adri van der Laan

De Fietsenschuur sponsort familie Maliepaard

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Fietsenschuur sponsort de uitzending van Stefan en Gerriët Maliepaard. Zij bereiden zich voor op uitzending door MAF. Gedurende heel 2018 draagt u bij aan hun uitzending als u een fiets koopt bij de Fietsenschuur.

De Fietsenschuur wordt sinds 1997 gerund door Dinant Knulst. Wat als een hobby begon, is uitgegroeid tot een kleinschalig bedrijf. Knulst verkoopt nieuwe en gebruikte fietsen vanuit zijn Fietsenschuur aan de Van Gorcumstraat 13 in Sommelsdijk. Ook voor onderhoud en reparaties aan alle typen fietsen, behalve e-bikes, staat hij graag klaar. Goede service en een interessante prijs zijn de sterke punten van de Fietsenschuur.

Stefan en Gerriët Maliepaard bereiden zich met hun kinderen Aron (4) en Matthias (1) voor op uitzending door MAF. MAF staat voor Mission Aviation Fellowship. Deze hulporganisatie vervoert wereldwijd hulpverleners, hulpgoederen en zendelingen met zo'n 130 vliegtuigen. Stefan is inmiddels vergevorderd met zijn opleiding tot vliegtuigtechnicus. Hij hoopt in 2019 in Oeganda te gaan werken op Kajjansi Airfield. Daar zorgt hij dan voor reparatie en onderhoud van de vliegtuigen van MAF.

De werkzaamheden van MAF worden betaald uit giften en sponsoring. Om de uitzending van de familie Maliepaard mogelijk te maken, is dan ook ieder jaar opnieuw geld nodig. Knulst vindt het heel mooi dat Stefan en Gerriët zich willen inzetten voor hulp aan de medemensen en de verbreiding van het Evangelie. Daarom draagt hij graag bij aan hun uitzending. Voor elke fiets die hij in 2018 verkoopt, betaalt hij een bedrag dat ten goede komt aan hun steunfonds.

Hebt u belangstelling voor een fiets van de Fietsenschuur? De Fietsenschuur werkt op afspraak. Neem contact op via 06 44 26 60 70 (maandag-zaterdag van 9.00-21.00 uur). Of kijk op www.fietsenschuur.net.
Wilt u de familie Maliepaard steunen? Of wilt u hen met uw bedrijf ook sponsoren? Kijk dan op www.maf.nl/maliepaard of mail met de thuisfrontcommissie: tfcmaliepaard@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Reageer als eerste
Meer berichten