Logo eilanden-nieuws.nl

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge worden gepresenteerd aan gegadigden. Het huidige pand aan de Voorstraat 16 zal getransformeerd worden naar twee appartementen en twee maisonnettes.

Het gebouw staat in de Voorstraat, vlakbij de kerk, met om de hoek het gezellige plein en de jachthaven. De ontwikkeling van het project is in handen van projectontwikkelaar Bouhuisen Groep in Naaldwijk en de uitvoering zal gedaan worden door partner DLN Multiservice B.V. Het bedrijf doet dit in nauwe samenwerking met De 3 Linden Makelaardij, die de verkoop van de woningen verzorgt.

"Wij richten ons met deze woningen op een brede doelgroep, een groep die behoefte heeft aan een eigen woonplek," aldus Alexander Bouhuisen van Bouhuisen Groep. "Met een woonoppervlakte van ongeveer 70 m2 en twee slaapkamers zijn de appartementen op de begane grond, mét tuin, uitermate geschikt om je eigen plekje te maken. Zowel de starter als de senior die behoefte heeft aan een gelijkvloerse woning, maar zijn tuin niet wil opgeven, heeft hier de mogelijkheid."

De twee maisonnettes op de eerste etage hebben een woonoppervlakte van ca. 104 m2 en zijn voorzien van een dakterras. De woningen die ontworpen zijn door Architect Wim Veerbeek uit Vlaardingen, sluiten qua kleur en uitvoering aan bij de bestaande woningen aan de Voorstraat.

Start verkoop

Op zaterdag 23 juni start de verkoop, dan is er een bijeenkomst van 10.00 tot 12.00 uur in de Voorstraat. Belangstellenden zijn welkom en kunnen zich tijdens de bijeenkomst inschrijven als als geïnteresseerde. Kijk voor meer informatie op www.bouhuisen.nl of neem contact op met De 3 Linden Makelaardij via www.d3l.nl, of bel 0187-600425.

Reageer als eerste
Meer berichten