Logo eilanden-nieuws.nl
Foto: "Jaap Reedijk"

Zomerhits vanaf ponton in haven Middelharnis

MIDDELHARNIS – Op donderdagavond 12 juli presenteren koninklijke muziekvereniging Sempre Crescendo en watersportvereniging Flacquee voor de vijfde keer het openluchtconcert Musica Nautica.

Gezeten op een ponton in de historische haven van Middelharnis, zullen het opleidingsorkest en het fanfareorkest van Sempre, beide onder leiding van dirigent Erik Rozendom, een programma verzorgen dat volledig bestaat uit zomerhits. Naast een aantal recente hits, zoals Despacito en Havana, klinken ook diverse 'gouwe ouwe' zoals de Lambada, de Macarena en een medley van zangeres Gloria Estefan, opnieuw bekend geworden door de succesvolle musical On Your Feet.
Musica Nautica wordt afgesloten met een spetterend optreden van Sir Olivers Band uit Den Bommel, onder leiding van Machiel de Kruijf. Vorig jaar moest hun optreden wegens een grote onweersbui op het allerlaatste moment nog worden afgelast, maar dat wordt dit jaar zeker goedgemaakt!

Musica Nautica is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur. Licht en geluid zijn wederom in de vertrouwde handen van FrameWave. Let op: bij slechte weersomstandigheden gaat het concert niet door! Kijk voor meer informatie op www.sempremiddelharnis.nl of volg ons op Facebook.

Reageer als eerste
Meer berichten