Logo eilanden-nieuws.nl

Adviseurs Rabobank verhuizen van centrum naar Rottenburgseweg

MIDDELHARNIS - Op 1 augustus a.s. verhuizen de adviseurs van Rabobank Het Haringvliet van de locatie aan het Beneden Zandpad 19 in Middelharnis naar het kantoor aan de Rottenburgseweg 25. Richard van Maurik, directeur Particulieren & Private Banking, vertelt waarom.

"Met onze ledenraad is uitgebreid nagedacht over de dienstverlening in Middelharnis, nu we zien dat het aantal bezoekers van de locatie Beneden Zandpad steeds verder blijft dalen. We waren het erover eens dat de beste keuze is om de adviseurs te verhuizen naar de Rottenburgseweg en de locatie aan het Beneden Zandpad om te vormen tot een geldkiosk."

"Als klanten een medewerker van de Rabobank persoonlijk willen spreken over bankzaken, dan zijn zij vanaf 1 augustus welkom op het kantoor aan de Rottenburgseweg. We zijn daar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur geopend. Ook de kluisjes blijven aan de Rottenburgseweg", aldus Richard.
"Sinds vorige week zijn we ons pand aan de Rottenburgseweg bouwkundig wat aan het aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat er een mooie entree komt waar onze medewerkers klanten ontvangen. En er komt een ruimte waar klanten hun bankzaken onder begeleiding digitaal kunnen regelen. Zoals ook nu al het geval is, is het mogelijk om vragen over een hypotheek of een zakelijke financiering in de spreekkamers in alle rust te bespreken. We verwachten dat de werkzaamheden op 1 augustus zijn afgerond. Onze excuses voor de overlast die daar wellicht door ontstaat."

Opnemen en storten

"We vinden het belangrijk dat er faciliteiten blijven in Middelharnis waar onze klanten contant geld kunnen opnemen en storten. Daarom verbouwen we het kantoor aan het Beneden Zandpad tot geldkiosk. Deze is vanaf 1 augustus van maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00 uur geopend", vertelt Richard. "De geldautomaat op de Rottenburgseweg blijft ook aanwezig."

Meer informatie over deze verhuizing kan verkregen worden via (0186) 89 10 00 of per mail: info.hhv@rabobank.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten