Logo eilanden-nieuws.nl
Foto:

Zomerfeest bij GO Jongerenavond

GOEREE-OVERFLAKKEE – "Heerlijk, dat zomerse weer! En zeker op 7 juli a.s., want dan houden we een heel leuk feestje aan het strand bij Ouddorp. Het wordt echt gezellig!" Dat zeggen Jaco Wolfert en Leendert van Rossum, de organisatoren van de GO Jongerenavond, die sinds vorig jaar december een trekpleister voor de zaterdagavond is voor tal van jongeren uit de regio. Zaterdagavond 7 juli aanstaande is het weer zo ver, ditmaal met als thema: 'Zomerfeest!'

De GO Jongerenavond is een supergezellige gelegenheid waar christelijke jongeren van 17 tot en met 35 jaar elkaar op een verantwoorde plek, die meteen een toplocatie is, eenmaal in de maand op de zaterdagavond kunnen ontmoeten. In Werelds aan het Strand op De Punt nabij Ouddorp. "Jongeren willen jongeren ontmoeten, op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. Voor christelijke jongeren, die 's zaterdagsavonds liever niet naar een discotheek of naar een kroeg gaan om elkaar te ontmoeten, is er op het eiland niet veel te beleven", zeggen Jaco en Leendert. "Daarom startten we voor de doelgroep de GO Jongerenavond. Mooi, sfeervol, goed bereikbaar en met kwaliteit. Het werd Werelds aan het Strand, waarvan tijdens de jongerenavonden een deel openstaat voor de jongere en oudere jeugd."

Zomersfeer

Nu het volop zomer is, is het bij GO Jongerenavond op 7 juli Zomerfeest. "Heerlijk met elkaar van de zomersfeer genieten, met aangename temperaturen op het terras of romantisch aan het water, aan het Grevelingenmeer, met de zwoele of soms juist wat verkoelende zomeravondwind langs je heen, terwijl je de schemer met kleurige luchten boven het vlakke water ziet neerkomen", zeggen Jaco en Leendert. "Een optimale sfeer om de mooiste ontmoetingen te laten ontstaan!"
Ingrediënten genoeg dus om als jongeren met dezelfde achtergrond elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen, leuke gesprekken te hebben, onder het genot van een bittergarnituurtje, dit alles in de ontspannen sfeer van zó'n locatie. Bovendien is er een meer dan royale parkeervoorziening aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden.
Alle jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn zaterdagavond 7 juli hartelijk welkom tussen 20.30 en 23.30 uur. De entree bedraagt € 5,- per persoon. Zie voor meer info: www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/christelijkejongerenavond of op Instagram: gojongerenavond.

Reageer als eerste
Meer berichten